New Profesional Consult 930 x 122

accident mihaesti

A MURIT UNUL DIN TINERII ACCIDENTAŢI LA MIHĂEŞTI. CELĂLALT E ÎN COMĂ DE GRADUL 4

După cum v-am informat, un grav accident de circulaţie a avut loc ieri după-amiază la Mihăeşti, pe DN73. Doi tineri de 15, respectiv 18 ani au ajuns la spital în comă, iar un al treilea, în vârstă de 14 ani a fost transportat la Urgenţe, după ce a suferit o fractură. Erau pe biciclete când au fost izbiţi de un autoturism.

Citiți și: Viteza, indisciplina pietonilor și a bicicliștilor, principalele cauze ale accidentelor grave

Din nefericire, la scurt timp după ce a ajuns la unitatea medicală, unul din minori a decedat. Este vorba de băiatul de 15 ani.

Ceilalţi doi, am aflat că erau fraţi şi se deplasau pe aceeaşi bicicletă. Tânărul de 18 ani e internat în stare gravă, în comă de gradul 4. Fratele mai mic, în vârstă de 14 ani, are o fractură la picior şi este în afara oricărui pericol.

Citiți și: Accident mortal în Argeş. Un şofer şi-a găsit sfârşitul în bătrâna Dacie 1310

Poliţiştii au schimbat încadrarea faptelor.

„Cercetările au fost extinse ca urmare a decesului unuia dintre minori. Astfel, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și de ucidere din culpă.”, ne-a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş.

Cei trei tineri sunt victime ale unui accident produs de un şofer în vârstă de 53 de ani, din Bughea de Sus, care ar fi aţipit la volan.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3