Donaris 930 x 122

accidente mortale

Accident mortal în Argeş. Un şofer şi-a găsit sfârşitul în bătrâna Dacie 1310

Accident mortal în Argeş, la Mihăeşti. Un şofer şi-a găsit sfârşitul în bătrâna Dacie 1310. Evenimentul rutier s-a produs în această dimineaţă.

Citiți și: Viteza, indisciplina pietonilor și a bicicliștilor, principalele cauze ale accidentelor grave

Un grav accident de circulaţie s-a produs pe raza comunei argeşene Mihăeşti, implicate fiind două autoturisme. În urma coliziunii, un bărbat de 74 de ani a ajuns la spital în stare critică şi a decedat.

 

Citiți și: România are cea mai mare rată a mortalității rutiere din UE

 

Totodată, în urma cercetărilor, s-a stabilit că şoferul autoturismului Dacia nu avea permis de conducere. Având în vedere vârsta, există posibilitatea ca şoferul să fi avut carnet pe model vechi, cu file, şi să nu-l fi preschimbat. În acest sens, poliţiştii vor efectua în continuare verificări.

De asemenea, maşina în care a murit nu era proprietate personală, iar proprietarul declară acum că autoturismul i-ar fi fost furat.

 

 

POLIŢIŞTII AU FĂCUT MAI MULTE PRECIZĂRI REFERITOARE LA ACCIDENT

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 74 de ani, din Stâlpeni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, din direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de deplasare, de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Băilești, judetul Dolj.

Bărbatul de 74 de ani a fost preluat de echipaj medical și transportat la spital, unde a decedat. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

 

 

Totodată, din primele verificări a rezultat că bărbatul decedat nu figurează ca deținător de permis de conducere.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și ucidere din culpă, conform art. 335 și 192 din Codul Penal”, a transmis IPJ Argeş.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90