930×122 CAPRA 5

accidente mortale

Accident grav în Argeş. Lovită din plin, o tânără a decedat pe loc

UPDATE ORA 8.10: Accident grav în Argeş. Lovită din plin, o tânără a decedat pe loc. „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 74 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Micești, din direcția Pitești către Câmpulung, după iesirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat mortal o femeie de 34 de ani, din Domnești, care se deplasa pe aceeași parte a drumului.

Citiți și: Viteza, indisciplina pietonilor și a bicicliștilor, principalele cauze ale accidentelor grave

 

Citiți și: România are cea mai mare rată a mortalității rutiere din UE

 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, a transmis IPJ Argeş.

 

 

Având în vedere că victima accidentului rutier se afla în drum către serviciu, în cauză va fi sesizat I.T.M.

Ştirea iniţială – ora 7.48

În această dimineaţă, o tânără de 33 de ani a murit pe loc, după ce a fost lovită de o maşină pe DN 73, la Miceşti.

La locul tragediei au intervenit două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă, cu speranţa că mai poate fi salvată.

Din păcate, paramedicii SMURD au constatat că victima prezintă leziuni incompatibile cu viaţa.

 

Din imagini, se pare că femeia s-ar fi angajat în traversare prin loc nepermis, deşi trecerea de pietoni era la aproximativ 20 de metri de locul impactului.

Poliţiştii sunt la faţa locului pentru cercetări şi vor lămuri mai multe aspecte ale mecanismului de producere a accidentului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90