SMART KIDS 930X122

accidente mortale

LOVITĂ DE AUTOTURISM, A MURIT ÎN DRUM SPRE SPITAL

UPDATE ORA 9.30: „A survenit decesul victimei. În aceste condiții, în cauză se vor desfășura cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Totodată, conducătorului auto îi va fi reținut permisul de conducere și eliberată dovadă fără drept de circulație.”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Viteza, indisciplina pietonilor și a bicicliștilor, principalele cauze ale accidentelor grave

Şoferul consumase alcool

UPDATE: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un conducător auto de 45 de ani, din comuna Arefu, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Băiculești, din direcția Curtea de Argeș spre Pitești, a accidentat o femeie de 83 de ani, din Băiculești, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Victima a fost preluată de un echipaj medical în stare de inconștiență. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i se vor recolta probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”, precizează IPJ Argeș. 

Citiți și: Update: Accident mortal pe Autostradă. Victima, de la Salvamont ARGEȘ

Ştirea iniţială

„Băiculești: sesizare accident cu pieton, posibil grav.”, a transmis IPJ Argeș în această dimineaţă, în jurul orei 7.30.

Victima ar fi o femeie, din primele informaţii fără semne vitale.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA