NOR CURIER 930X122

accident berevoesti

UPDATE/FOTO: ACCIDENT MORTAL LA BEREVOEŞTI. UNUL DIN ŞOFERI ERA BEAT ŞI FĂRĂ PERMIS

UPDATE ORA 19.45: S-a declarat decesul, pe lângă amputația de la piciorul drept mai prezenta și alte traumatisme la cap și alte părți ale corpului, leziuni incompatibile cu viaţa. Femeia avea 52 de ani.

Citiți și: Viteza, indisciplina pietonilor și a bicicliștilor, principalele cauze ale accidentelor grave

„Din primele verificări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, un bărbat de 37 de ani, din Berevoesti, care conducea un autoturism pe DC 3, pe raza localității Berevoesti, ar fi acroșat un autoturism parcat pe partea dreapta, după care ar fi ricoșat pe sensul opus, unde ar fi accidentat trei persoane de sex femeiesc, care se aflau pe o bancă, în afara părții carosabile. În urma impactului, una dintre femei, de 52 de ani, a decedat, celelalte două fiind rănite ușor. De asemenea, din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit ca șoferul nu poseda permis de conducere și se afla sub influenta alcoolului, etilotestul indicând o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, precizează IPJ Argeş.

Între timp, pompierii ISU au anunţat că femeia a decedat după ce o autoutilitară și un autoturism au fost implicate într-un accident. Din impact, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, zdrobind femeia care se afla lângă sau pe o bancă.

Citiți și: Update: Accident mortal pe Autostradă. Victima, de la Salvamont ARGEȘ

UPDATE: Este vorba despre o femeie, care din primele informații prezintă o amputație la membrul inferior și este în stop cardio-respirator. La această oră, paramedicii SMURD acordă îngrijiri medicale și au început manevrele de resuscitare. În sprijinul acestora se deplasează un echipaj al SAJ cu medic.

Accidentul a avut loc în zona Primăriei Berevoeşti.

„Accident rutier cu victima pieton, posibil inconștient, în localitatea Berevoieşti. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung.”, a anunţat ISU Argeş în urmă cu puţin timp.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90