930 x122 grota rece

accidente mortale

ACCIDENT MORTAL LA DRĂGANU

Un accident rutier produs între o autoutilitară și un TIR a condus la decesul unuia dintre şoferi. Este vorba despre un bărbat care se afla la volanul autoutilitarei. Evenimentul s-a petrecut pe DN 7, pe raza localităţii Drăganu.

Citiți și: Viteza, indisciplina pietonilor și a bicicliștilor, principalele cauze ale accidentelor grave

„Șoferul în vârstă de 30 de ani al autoutilitarei a rămas încarcerat între fiarele contorsionate, iar leziunile produse în urma impactului au dus la decesul acestuia. A fost extras de către pompieri, dar nu s-a mai putut face nimic, prezenta leziuni grave la cap”, a transmis ISU Argeş.

 

Citiți și: Update: Accident mortal pe Autostradă. Victima, de la Salvamont ARGEȘ

 

„La acest moment traficul se desfășoară alternativ, fiind dirijat de polițiștii rutieri aflați la fața locului. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, dintr-o localitate din județul Sibiu, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza localității Drăganu, din direcția Rm. Vâlcea spre Pitești, ar fi pătruns pe contrasens, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă (TIR), condus de un bărbat de 42 de ani, din județul Satu Mare, care circula din direcție opusă, după care s-a răsturnat pe lateral. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizează IPJ Argeş.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3