930×122 CAPRA 5

făget

ACTE DE VANDALISM ÎN MIOVENI

Acte de vandalism în Mioveni. Odată cu venirea verii și a perioadei de vacanță, actele de vandalism asupra mobilierului stradal și a elementelor aflate în administrarea patrimoniului public al orașului s-au înmulțit în Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Primăria Mioveni informează că autorii au fost identificați ulterior sau chiar surprinși la locul faptei în unele cazuri și amendați.

”Îngrijorător este că aceste acte antisociale se petrec nu numai în timpul nopții, ci și în timpul zilei, în locuri publice.”, precizează sursa citată.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Cele mai recente incidente de acest fel s-au petrecut în zona de picnic de la Făget, acolo unde mai mulți tineri au folosit elementele din lemn ale coșurilor de gunoi și ale foișoarelor drept combustibil pentru grătar! La final, au vandalizat și distrus și alte obiecte aflate în zonă.

Faptele lor au fost înregistrate de camerele de supraveghere video. Mai apoi, autorii au fost identificați și amendați de Poliție.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90