Donaris 930 x 122

politia arges

Acţiune cu peste 300 de poliţişti în şcolile din Argeş

IPJ Argeş anunţă că poliţiştii au stabilită ca prioritate siguranţa în şcoli. Având în vedere reluarea cursurilor, cu prezența fizică a elevilor în unele unități de învățământ, în cursul zilei de astăzi, peste 300 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, polițiști locali și jandarmi, vor acționa, în sistem integrat, în cadrul şi în proximitatea şcolilor din judeţ.

Citiți și: Video: Acţiune a Poliţiei Argeş pe un drum important. Sunt vizaţi transportatorii de marfă şi migranţii

„Activităţile se desfășoară în baza unui plan elaborat la nivelul Biroului Siguranţa Şcolară și vizează o serie de măsuri specifice, având drept scop asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în unităţile de învăţământ, în vederea creşterii gradului de siguranţă al elevilor și al cadrelor didactice, dar și pentru respectarea regulilor de prevenire a infecţiilor cu noul Coronavirus.

Totodată, poliţiştii de la rutieră sunt prezenţi în apropierea şcolilor, pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier la orele de maximă afluire și defluire a elevilor.

Citiți și: Argeş: Tânăr de 22 de ani, cu 195 km/h la volan!

Și în perioada următoare, forțele de ordine vor desfășura activităţi pentru prevenirea delincvenţei juvenile, a victimizării minorilor și a oricăror evenimente negative.

De asemenea, vor continua acțiunile de verificare a modului în care cetățenii respectă măsurile de protecție și prevenire a infectării cu virusul SARS-CoV-2, inclusiv în zona adiacentă unităților de învățământ”, precizează IPJ Argeş.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441