Donaris 930 x 122

poliția locală pitești

    ACȚIUNE DE VERIFICARE ÎN PITEȘTI. SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTII LOCALI

    Echipe mixte formate din polițiști locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale și Biroului Ordine Publică au desfășurat astăzi activități de control în piețele Ceair, Găvana, Trivale, Smârdan și în zonele adiacente.

    Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

    Cu această ocazie, lucrătorii Poliției Locale Pitești au aplicat un număr de 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7500 lei.

    Totodată, pentru prevenirea răspândirii virusului, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și cei din cadrul Biroului Ordine Publică, au efectuat verificări în mijloacele de transport în comun, aplicând un număr de 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4000 lei.

    Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

    „Facem precizarea că au fost efectuate controale având ca scop verificarea purtării măștii de protecție și în spațiile comerciale situate în zona centrală a municipiului, nefiind constatate abateri.”, precizează Poliția Locală într-un comunicat.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3