New Profesional Consult 930 x 122

politia arges

    Acțiuni ferme ale Poliției Rutiere. Sancțiuni drastice pentru conducătorii auto 

    Acțiuni ferme ale Poliției Rutiere Argeș. Sancțiuni drastice pentru conducătorii Auto

    Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

    Într-un efort consecvent de a menține siguranța pe șosele, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au desfășurat în ultimele 24 de ore acțiuni de prevenire și combatere a încălcărilor legislației rutiere.

    Aceste acțiuni au vizat în special conduita agresivă, încălcările grave ale regulilor de circulație și depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

    Citiți și: Accident în Argeș: Două puștoaice, impact deosebit de grav cu o mașină de 16 ani

    În cursul acestor acțiuni, polițiștii rutieri au impus nu mai puțin de 225 de sancțiuni contravenționale, totalizând o sumă de 95.900 de lei.

    Aceste sancțiuni au fost aplicate în urma constatării unor abateri grave, cum ar fi conducerea agresivă și încălcările semnificative ale regulilor de circulație.

    Pentru a asigura consecvența în aplicarea legii, polițiștii au luat și măsuri complementare, reținând 16 permise de conducere și retrăgând 11 certificate de înmatriculare.

    Aceste acțiuni drastice au rolul de a sublinia gravitatea nerespectării regulilor de circulație și de a încuraja respectul față de acestea.

    Atât polițiștii Serviciului Rutier Argeș, cât și colegii lor din structurile rutiere municipale și orășenești, vor continua să desfășoare acțiuni menite să prevină evenimentele rutiere și să crească conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile pe care și le asumă prin nerespectarea regulilor de circulație.

    Sancțiunile aplicate în ultimele 24 de ore reprezintă un avertisment clar că nerespectarea regulilor de circulație nu va fi tolerată.

    Acțiuni ferme ale Poliției Rutiere: Sancțiuni drastice pentru conducătorii auto 

    Foto: descriptiv

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90