EcoMoto 930×122

politia arges

Activităţile preventive cu poliţişti în şcolile din Argeş continuă

Peste 1.000 de elevi și aproape 50 de cadre didactice au fost instruiți de polițiști, în această săptămână, în cadrul campaniei preventive ,,Law iS COOL!”. De asemenea, polițiștii au continuat activitățile pentru reducerea violenței și creșterea gradului de siguranță în mediul școlar.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

„În perioada 28-31 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș au acționat în cadrul Campaniei ,,Law iS COOL!”, campanie de informare și responsabilizare pentru reducerea faptelor de violență din mediul școlar, în 6 unități de învățământ gimnazial din municipiul Pitești”, anunţă IPJ Argeş.

Activitățile din cadrul proiectului vor continua.

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

 

 

De asemenea, polițiștii Biroului Siguranță Școlară argeșeni au continuat activitățile și în cadrul proiectului ,,NU FI VIOLENT! FII INTELIGENT!”, acționând pentru informarea și creșterea siguranței elevilor și a cadrelor didactice în spațiile școlare și adiacente acestora, desfășurând acțiuni informativ-preventive ce au drept scop informarea elevilor din învățământul preuniversitar cu privire la faptele ce constituie contravenții prevăzute de Legea 61 din 1991 (privind normele de conviețuire socială), precum și răspunderea contravențională și penală a minorilor.

 

 

În ziua de 30 martie a.c., polițiștii de proximitate și cei din cadrul Compartimentului Sisteme de Securitate de la Secția 2 Poliție Pitești au desfășurat activități preventive, pentru prevenirea și combaterea delicvenței juvenile și absenteismului școlar, în zona adiacentă unităților de învățământ și centrelor de minori.

Activitățile s-au desfăşurat pe baza unui dialog, fiind abordate problemele specifice temelor prezentate, precum şi alte probleme cu care se confruntă elevii. La activitate au fost prezenți 73 de elevi și mai multe cadre didactice.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3