Donaris 930 x 122

politia arges

Activităţile preventive cu poliţişti în şcolile din Argeş continuă

Peste 1.000 de elevi și aproape 50 de cadre didactice au fost instruiți de polițiști, în această săptămână, în cadrul campaniei preventive ,,Law iS COOL!”. De asemenea, polițiștii au continuat activitățile pentru reducerea violenței și creșterea gradului de siguranță în mediul școlar.

Citiți și: Argeș: Tineri și neliniștiți, mergeau cu viteze amețitoare

„În perioada 28-31 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș au acționat în cadrul Campaniei ,,Law iS COOL!”, campanie de informare și responsabilizare pentru reducerea faptelor de violență din mediul școlar, în 6 unități de învățământ gimnazial din municipiul Pitești”, anunţă IPJ Argeş.

Activitățile din cadrul proiectului vor continua.

Citiți și: Argeș: Cei mai „talentați” șoferi prinși mergând cu 120km/oră, respectiv 148km/oră

 

 

De asemenea, polițiștii Biroului Siguranță Școlară argeșeni au continuat activitățile și în cadrul proiectului ,,NU FI VIOLENT! FII INTELIGENT!”, acționând pentru informarea și creșterea siguranței elevilor și a cadrelor didactice în spațiile școlare și adiacente acestora, desfășurând acțiuni informativ-preventive ce au drept scop informarea elevilor din învățământul preuniversitar cu privire la faptele ce constituie contravenții prevăzute de Legea 61 din 1991 (privind normele de conviețuire socială), precum și răspunderea contravențională și penală a minorilor.

 

 

În ziua de 30 martie a.c., polițiștii de proximitate și cei din cadrul Compartimentului Sisteme de Securitate de la Secția 2 Poliție Pitești au desfășurat activități preventive, pentru prevenirea și combaterea delicvenței juvenile și absenteismului școlar, în zona adiacentă unităților de învățământ și centrelor de minori.

Activitățile s-au desfăşurat pe baza unui dialog, fiind abordate problemele specifice temelor prezentate, precum şi alte probleme cu care se confruntă elevii. La activitate au fost prezenți 73 de elevi și mai multe cadre didactice.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3