Donaris 930 x 122

1 mai

ACUM: BARĂ LA BARĂ. POLIȚIA ARGEȘ ATENȚIONEAZĂ

Acum: Bară la bară. Poliția Argeș atenționează. A început minivacanța de 1 Mai și, așa cum era de așteptat, pe drumurile din județ traficul se desfășoară cu dificultate.

Citiți și: Pitești. Haos la Kaufland! S-au călcat în picioare să intre primii!

Cel mai aglomerat la această oră este la ieșirea de pe autostrada Pitești – București în DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în comuna Bascov, potrivit Centrului Info Trafic al Poliției Române.

Conform Poliției și Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, au fost raportate două evenimente rutiere care și ele au contribuit la îngreunarea traficului rutier: o tamponare, care s-a produs azi dimineață într-un sens giratoriu din comuna Boscov, și o alta care a avut loc la kilometrul 120 al A1 (sensul Pitești – București).

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

”Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să își păstreze calmul, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să nu blocheze intersecțiile.

Deplasarea către locul de vacanță și cea de întoarcere nu trebuie să fie marcate de grabă. Viteza de deplasare trebuie să permită observarea tuturor indicatoarelor și marcajelor rutiere, precum și timpul de reacție necesar pentru a opri în siguranţă în caz de nevoie.

Dacă optați pentru o călătorie cu trenul, atenție la bagaje, bani și acte! Fiți atenți la persoanele din jur! Nu purtați portofelul, actele personale sau telefoanele mobile în buzunarele exterioare fără fermoar. În locuri aglomerate, bagajul de mână cu obiecte de valoare trebuie purtat în faţa dumneavostră.”, transmite Poliția Argeș. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3