New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACUM: MAŞINĂ RĂSTURNATĂ PE BARAJUL DE LA BUDEASA

Acum: Maşină răsturnată pe barajul de la Budeasa.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puține minute pe raza comunei Budeasa, pe baraj, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş. Potrivit sursei citate, o maşină s-a răsturnat.

La faţa locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul Pitești.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Bărbatul care se afla la volan a reuşit să iasă singur din autoturism, nefiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Șoferul, în vârstă de 41 de ani, a suferit o fractură la piciorul stâng și acuza dureri la cap. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijri medicale, după care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Polițiștii rutieri vor stabili cauza accidentului. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3