Donaris 930 x 122

campulung

ACUM: PERICOL DE EXPLOZIE ÎN CÂMPULUNG

Zeci de persoane au fost evacuate în urmă cu puțin timp dintr-un bloc din municipiul Câmpulung Muscel. Este vorba despre 22 de persoane care locuiesc în blocul nr. 7 de pe strada General Simionescu. Acestea au fost alertate de mirosul puternic de gaze naturale pe care l-au simţit la un moment dat.

Citiți și: Salvat din ghearele morții: ,,Cu mâinile goale, a stins flăcările de pe corpul bărbatului”

La faţa locului sunt echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Distrigaz, care fac verificări la reţeaua de gaze. O persoană aflată în imposibilitatea de a se deplasa este, de asemenea, evacuată în acest moment. Evacuarea a fost necesară pentru că există un potențial risc de explozie.

UPDATE: Pompierii au constatat că într-un apartament de la etajul doi al blocului un aragaz racordat la butelie era deschis. Problema a fost rezolvată, iar locatarii au putut reveni în siguranță în apartamentele lor.

Citiți și: A scăpat ca prin minune! Accident periculos, tânăr de 18 ani, rănit

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90