New Profesional Consult 930 x 122

bărbat decedat

RUDELE, ÎN CANADA ŞI EL, MORT DE ŞAPTE ZILE ÎN CASĂ

Descoperire macabră a pompierilor ISU Argeş, în jurul orei 13, la un bloc din Mioveni, în urma unei sesizări telefonice. Apelantul a anunţat că un bărbat care locuieşte singur într-un apartament nu a mai răspuns de o bună perioadă de timp şi nici nu a mai fost văzut de vecini.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

 

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

 

După ce au pătruns în locuinţă, aceştia l-au descoperit pe respectivul decedat şi intrat în putrefacţie. Se estimează că omul a murit în urmă cu aproximativ şapte zile, din cauze medicale – posibil un accident vascular cerebral.

 

 

Am aflat că  nu mai avea pe nimeni interesat aproape de el, rudele fiind în Canada. De altfel, fiica ar fi sunat la 112 de pe continentul nord-american şi ar fi solicitat ajutorul pompierilor. Bărbatul avea aproximativ 55 de ani şi era despărţit de soţie.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3