930×122 CAPRA 5

cristian gentea

Acum s-a anunțat! Linia nouă de autobuz mult așteaptă de oameni!

Autobuzele Publitrans vor circula și în Ștefănești. Anunțul a fost făcut de primarul Piteștiului, Cristian Gentea. Conform edilului, viitoarea linie ar urma să fie operațională de la începutul lunii iulie.

Citiți și: În sfârșit! Vestea care schimbă soarta noului stadion „Nicolae Dobrin”

„În sfârșit, problema cooptării orașului Ștefănești în ADI Transport și efectuarea serviciului pe toate cele 5 trasee a fost rezolvată.

Începând cu 1 iulie 2023 vom avea transport public și în Ștefănești!

Citiți și: Este OFICIAL: Schimbări majore la celebra școală de fotbal Aripi Pitești!

Personal, am făcut tot ceea ce a fost posibil pentru funcționarea transportului public metropolitan în Ștefănești, ca răspuns la multiplele mesaje ale cetățenilor din zonă.

Am adus la aceeași masă pe toți cei interesați, am beneficiat și de înțelegerea Consiliului Județean Argeș, pentru care mulțumesc și, împreună cu primarul orașului, dl. Velcea, am găsit soluțiile optime pentru ca Ștefăneștiul să fie parte în această construcție care, zi de zi, își dovedește viabilitatea.

Mă bucur, sincer, că suntem împreună cu tot mai mulți din cei de pe inelul 1 al Piteștiului și sunt convins că cetățenii din Ștefănești vor aprecia și eforturile comune și calitatea serviciilor oferite.

De fapt, este exact ceea ce ne-am propus atunci când am candidat: să facem lucrurile în asa fel încât să se înțeleagă că suntem conștienți de menirea noastră și anume aceea de a fi, cu adevărat, în slujba cetățenilor!”, a anunțat Cristian Gentea.

Eco moto 555×222

Comentarii

19 comentarii

  • Florin spune:

    La Moșoaia și Albota când

  • Eduard Mihai spune:

    Pe ruta Pitești-Mioveni tot nu v-ați gândit sa faceți
    Ca prețul ala la maxi de 7 lei doar dus e cam jale

  • Popescu Elena spune:

    Trivale – Războieni? Când veți face un astfel de traseu?

  • Delia spune:

    Se poate sa schimbați programul la 2b sa vina mai des. Din 10 în 10 min, este singurul autob. Pe ruta Trivale – prundu folosit stat de elevi cât și de personalul care lucrează la carefoure, e groaznic sa stai în statie 20 min sa aștepți un amarat de 2b…

  • Gogu spune:

    Pai nu circula tranvaiul sau metroul pe relația Pitesti._Mioveni ?sau a fost numai pentru dus ? În urma cu ceva ani asa visau unii. În vremea lui nea Nicu circulau autobuzele pe care le introduc uni acum este o mare realizare !!!!!când au fost retrase cea mai fost ? Dar totuși cui aparține ideea?

  • Rizea Elena spune:

    Un mijloc de transport Publitrans este așteptat și pe ruta Pitești-Suseni.

  • Moraru spune:

    Buna ziua!Pitesti -Moșoaia,sunt foarte multe persoane și chiar copii de liceu care vin de la Moșoaia,se chinuie cu microbuzele neîncăpătoare care de multe ori nici nu opresc, ca sunt pline!

  • Funie Marin Sudeaua aleea brazilor 6 spune:

    Domnule primar Rachieru pe când și com Budeasa vă beneficia de un transport in comun incluzând și str Sudeaua care pare că e uitată de tot Ați făcut multe pentru Budeasa , dacă mai rezolvați și problema transportului veți intra in istorie

  • Mitela spune:

    Ne bucuram de ceea ce ar fi trebuit sa fie o normalitate de mult. Lipsesc insa multe altele, nu avem transport la vivo mall, auchan bradu, carrefour,traseu Pitesti-Topoloveni, sunt foarte multi elevi care vin din zona, Pitesti-Mioveni..si multe altele. Probabil ca vor fi promisiuni cand vor fi alegerile. La noi se misca lucrurile foarte, foarte greu. Am fi putut face multe pe bani europeni, hai sa luam exemplul Campulung, unde Lasconi chiar se implica si face lucruri demne de admirat. La noi, nu se poate din pacate. Primarul scumpeste apa menajera cu 26% ca sa faca modernizari, astea se puteau face cu fonduri europene fara sa fie afectati consumatorii. Chiar si la banii astia avem tot apa cu rugina, apa pe care nu poti sa o consumi, dar…nu inteteseaza pe nimeni. Pentru faza cu scumpirea apei, a gunoiului, scumpiri nejustificate, si-a pierdut un procent mare din votanti.

  • Eleonora spune:

    Domnule primar și domnule Rotaru, când se scot de pe traseu ruginiturile acelea care încă își mai fac veacul prin oraș.Explicați public care este motivul pentru care circulă aceste pericole prin oraș.Vă mulțumesc!

  • Anonim spune:

    Publitrans are un tarif de 9.75lei/km – pentru Oarja in anul 2023 Publitrans va factura peste 600.000 euro. Sa va apucati sa strangeti banii. Fondurile Europene nu au voie sa subventioneze pomenile electorale banii vor veni de la noi , de la cetateni.

  • Gigi spune:

    PE DISTANTA PITESTI – COSTESTI CIND VOM AVEA AUTOBUZ PUBLITRANS??? NE-AM SATURAT DE CONDIȚIILE DE TRANSPORT PERSOANE PRACTICATE DE U P Z !!!

  • Nicoleta Ivanescu spune:

    Pe ruta Pitești-Mosoaia-Dealu Vii când un autobuz? Nu există nici un fel de transport pe Dealu Vii

  • Nina Arsene spune:

    Pe ruta Pitești-Mioveni , avem mare nevoie, deoarece prețul actual al unui bilet este 7 lei o călătorie, exagerat de mare ,având în vedere ca sunt Km putini.

  • Ioana Teiuseanu spune:

    Pe ruta Pitești Albota cand

  • Ionela elena spune:

    Ați putea devia lingă lui 2b pe la stadion,deoarece pe aici nu exista transport în comun,deșii aici vim o mulțime de vopii la sala sporturilor și la școlile din apropiere.Nu Mao zic de oameni ai muncii,care merg la unitatea militara,la stadion sau diverse instituții din împrejurimi.Pe ploaie și frig,nu e deloc ușor sa vii din Războieni sau exercițiu pana sus la stadion.Va mulțumesc!!!

  • Maria spune:

    Domnule Primar ,când vom avea transpor și pe ruta Pitesti- Merisani,seara după orele 20 nu mai avem cu ce merge acasă,trebuie sa apelam la ocazii

  • Catalin spune:

    In legatura cu aceasta zona „METROPOLITANA” se face cum vor ei Adica :inelul 1,,,inelul 2. (o mare vrajeala) Satele Recea si Catanele țin de inelul1 si nu are transport ,ba mai mult de atat, Comuna Oarja are transport publitrans aprobat de ADI cu traseul prin aceste sate si nu opreste in stați Tin sa mentionez ca Oarja ține de inelul 2 Asa ca este o mare vrajela.Este dupa cum cotizează la partid sau la fondul propriu al fiecaruia.

  • George spune:

    Acum sincer, alți primari invocandu-se niște norme, indiferent cat de legale sau nu erau… au scurtat accesul cu Publitrans fie al pitestenilor si / sau „metropolitanilor” cu câte o stație două fie la Mall Vivo fie la Bascov sau chiar au desființat linia de autobuz care deservea cumva si piața de legume și fructe en gross de la… barieră… Hai să le depunem ușor în drepturi… că dl.Gentea a făcut multe in domeniul ăsta… si poate ca încă se mai poate face… dar fără cuvinte greu de reprodus… si dacă se poate cat mai constructiv… aducând argumente (nr.călători zilnic posibili… orare mai clare… implicarea si altor primării ca si Mioveni sau Albota/Mosoaia, Costești etc.) ca asa e simplu de zis… la noi când?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90