Donaris 930 x 122

ceata

ACUM: ȘOFERI, ATENȚIE! POLIȚIA AVERTIZEAZĂ

Acum: Șoferi, atenție! Poliția avertizează. Până la ora 11, zona joasă a județului Argeș se află sub avertizare cod galben de tip nowcasting.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Se va semnala ”ceață care determină scăderea vizibilității local la sub 200 de metri și izolat la sub 50 de metri”.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române atrage atenția că ”pe mai multe drumuri importante circulaţia auto se desfăşoară îngreunat, în condiţii de ceaţă densă.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Fenomenul este prezent în Capitală şi pe drumurile din judeţe precum Ialomiţa, Brăila, Buzău, Călăraşi, Suceava, Bacău, Vrancea, Iaşi, Galaţi, Prahova, Ilfov şi altele (n.r. – este și cazul Argeșului)”.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, sursa citată le recomandă șoferilor să circule cu prudenţă sporită, reducând viteza de rulare, să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, să utilizeze luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă din dotarea autovehiculelor şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90