930×122 CAPRA 5

femeie intoxicată

ACUM: URGENȚĂ ÎN TRIVALE. FEMEIE INTOXICATĂ

UPDATE: ISU Argeș informează că echipajul SMURD le-a acordat primul ajutor unor angajate, în vârstă de 41 și 45 de ani, care aveau atac de panică, dar care au refuzat transportul la spital.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Conform sursei citate, a ars izolația cablului de alimentare de la o vitrină frigorifică, iar cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric. 

Urgență în Trivale. Femeie intoxicată. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un echipaj SMURD a preluat în urmă cu puțin timp o femeie intoxicată cu fum pentru a o transporta la Spitalul Județean.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Femeia, transmite ISU Argeș, s-a intoxicat în urma unui incendiu izbucnit la un magazin alimentar din cartierul piteștean Trivale, din zona Complexului 1 de pe bulevardul Libertății.

La fața locului intervin și două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3