930×122 CAPRA 5

arest preventiv

UPDATE: VERDICT ÎN ”BĂTĂLIA” DE LA BASCOV

UPDATE: „Bilanț final”. În cazul a 16 persoane care ar fi fost implicate în scandal, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus măsura controlului judiciar (persoanele vor fi cercetate în stare de libertate, cu anumite restricții). Alte 5 persoane au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Hotărârea a fost luată de Judecătoria Pitești, la propunerea procurorului. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Verdict în ”bătălia” de la Bascov. 15 persoane care ar fi fost implicate în luptele de stradă de ieri din comuna Bascov au primit control judiciar. Cu alte cuvinte, vor fi cercetate în stare de libertate, dar având anumite restricții și fiind nevoite să respecte anumite obligații stabilite de organul judiciar.

În cazul altor 4 persoane, ar urma să fie emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Citiți și: Breaking! Veste fenomenală pentru Georgescu!

Cele 19 persoane fuseseră reținute aseară pentru 24 de ore.

Amintim că, în același caz, alte două persoane au fost reținute pentru 24 de ore azi-dimineață (detalii, AICI). Rămâne de văzut ce hotărâri vor fi luate și în privința acestora.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90