Donaris 930 x 122

analize

Acuzații grave: Mi-au spus ca mama are ciroză! De fapt nu avea!

Acuzații grave: Mi-au spus ca mama are ciroză! De fapt nu avea!

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Un piteștean ne-a contactat astăzi pentru a ne semnala o situație neplăcută pe care, susține, a avut-o la un cunoscut centru medical din Pitești.

Mama bărbatului, Mariana Maria, de 67 de ani, a fost pe 15 noiembrie să își facă anumite analize.

Citiți și: Ozonoterapia în Pitești: Alternativa eficientă în tratamentul bolilor grele

În câteva zile a primit rezultatele. Familia a avut un mare șoc: indicau valori de 15 ori peste valoare normală.

Medicul la care ar fi fost pentru interpretarea rezultatelor (la un spital din oraș) i-ar fi spus bărbatului că mama sa, în baza analizelor, ar avea o formă foarte gravă de ciroză.

Le-a recomandat să refacă analizele. Au mers la o altă clinică din Pitești, iar, de această dată, surpriză: rezultatele erau în parametrii normali, cel puțin pentru o persoană în vârstă.

„M-am întors la centrul medical unde am fost prima dată. Voiam o explicație. Nu au recunoscut că au greșit! O doamnă de acolo chiar mi-a spus foarte relaxată că <<A mai venit cineva și a spus că nu ascultă ce spun analizele noastre și într-o lună a murit>>.

Am întrebat-o cum poate să spună așa ceva, nu își dă seama… Am vorbit și cu șefa centrului de acolo. S-a scuzat cumva, spunând că mama ar fi fost obosită sau stresată și poate de aceea acele rezultate. Cum să fi fost obosită la prima oră, când i s-au recoltat analizele?!

Acuzații grave! Mi-au spus ca mama are ciroză! De fapt nu avea!

S-au oferit să îi facă din nou analizele mamei, fără niciun ban, dar am refuzat”, declară bărbatul în exclusivitate pentru ePitești.

Omul spune că nu are nicio pretenție de la clinica respectivă. Vrea doar ca cei de acolo să fie mai responsabili de acum înainte.

„Vreau să trag un semnal de alarmă! Poate vin oameni singuri, în vârstă, să își facă analize. Și primesc un astfel de rezultat. Pot avea parte de șocul vieții, se poate întâmpla orice, o nenorocire”, mai spune piteșteanul.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre ne puteți scrie la numărul de WhatsApp 0739 971 621. 

Ne puteți trimite un mesaj și pe pagina de Facebook ePitești sau transmite un e-mail la redactia@epitesti.to. 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3