930X122 MAIA

autostop

ADIO “IA-MĂ, NENE”!

Pe site-ul Ministerului Transporturilor este pus în dezbatere publică un proiect de ordonanță de urgență prin care se propune interzicerea șoferilor care nu dețin autorizație pentru transport de călători, mai pe româneşte spus mersul „la ocazie”. Motivul? Ei le fac concurență neloială operatorilor de transport cu acte în regulă.

Citiți și: Autostop cu dricul: „Există un pasager. E tăcut. Trebuie să fie dus în pădure”

Proiectul vizează completarea legii din anul 2003 privind autorizarea, organizarea, atribuirea gestiunii şi controlul efectuării serviciilor de transport în regim de taxi sau de transport în regim de închiriere.

Șoferii care nu vor respecta legea și vor lua în mașină persoane care fac autostopul vor primi amenzi cuprinse între 1.000 și 5.000 de lei. În expunerea de motive a proiectului se arată că bugetul statului este prejudiciat prin încasarea de bani neimpozitați de către cei care oferă acest serviciu.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA