Donaris 930 x 122

animale

Adio subvenții pentru aceste persoane!

Adio subvenții pentru aceste persoane!

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

Crotaliile mai vechi de şapte ani vor trece într-o bază inactivă.

Astfel, fermierii nu vor mai primi subvenţii pentru acele animale, a declarat Ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Citiți și: Se dau bani de la stat! Câte 100 de euro de hectar!

Ministrul a punctat că vor fi subvenţionate animalele tinere care se opresc în ferme pentru creșterea efectivelor.

,,Este pentru prima oară în România când proiectele pe fonduri europene au fost schiţate, astfel încât cine vrea să facă zootehnie pe parte de suine are fonduri alocate separat, pe bovine separat, ovine şi păsări separat.

Adio subvenții pentru aceste persoane!

Mai mult de atât, am discutat cu toate asociaţiile, atât în sectorul bovin şi ovin, am luat decizia şi nu mă pot abate de la această decizie că acele crotalii care sunt mai vechi de 7 ani vor trece într-o bază inactivă, pentru că ne dorim să avem creştere de efective de animale, ne dorim să avem o genetică bună şi practic acele animale nu vor mai fi subvenţionate începând de anul următor.

Vor fi subvenţionate tot ceea ce înseamnă în sectorul ovin, partea de mieluţe care se opresc în ferme, să creştem efectivul”, a declarat Florin Barbu

Detalii, AICI .

Sursă foto: Descriptiv/bugetul.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90