NOR CURIER 930X122

bârla

A FOST PETRECERE ÎN BÂRLA

Comuna argeșeană Bârla, condusă de primarul Gheorghe Voicu, a marcat în weekend două evenimente importante: concursul național de dans ”Floare de câmpie” și Ziua Comunei, sub egida ”Hora ca la Bârla”.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

În cele două zile, sâmbătă, 4 august, și duminică, 5 august 2018, localnicii au avut parte de hore și sârbe, de jocuri populare din mai multe zone ale țării.

Formații din județele Argeș, Olt, Bacău sau Gorj și-au dat concursul în cele două zile pe scena amenajată în zona Târgului Sâptămânal din localitate.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

De asemenea, în prezența liderilor administrației județene, duminică a fost aprinsă Flacăra Centenarului Marii Uniri.

Au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor, pe acordurile Fanfarei Militare, fiind oficiată și o slujbă religioasă de către un sobor de preoți din partea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Duminică seară, pe scena pe care s-au întrecut mai multe ansambluri folclorice a concertat și îndrăgita interpretă de muzică populară Olguța Berbec.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90