New Profesional Consult 930 x 122

contract

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU PIAȚA PRIMĂRIEI

A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru noua reabilitare a Pieței Primăriei Pitești.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Contractul are o durată de 16 luni: 4 luni pentru realizarea proiectului tehnic și 12 luni pentru executarea lucrărilor.

Lucrările vor fi realizate de asocierea S.C. Tehno Fluid Solutions S.R.L. (asociat-lider de asociere), S.C. Delta Termo Construct 1999 S.R.L (asociat 1), S.C. Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L. (asociat 2), S.C. Modvest Construct 2000 S.R.L. (asociat 3), S.C. Energo Prest Company S.R.L. (subcontractant) și S.C. Rocip Instal S.R.L. (subcontractant), prin liderul asociat S.C. Tehno Fluid Solutions S.R.L.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Valoarea contractului, potrivit Primăriei Pitești, este de 15.599.061,23 de lei, inclusiv TVA.

Piața Primăriei va fi iar reabilitată la nici 12 ani după precedenta modernizare.

Este o bătaie de joc din două motive. Pe de-o parte, dacă în 2007, la prima reabilitare, lucrările ar fi fost făcute ca la carte, iar nu în dorul lelii (nu răspunde nimeni?!), nu mai era nevoie acum de o nouă investiție. Pe de alta, Piața Primăriei nu este o prioritate. Cel puțin nu pentru contribuabilul piteștean, care cere străzi mai bune, școli mai sigure sau transport în comun civilizat, nu renovarea Pieței.

Amintim că noua reabilitare a fost votată cot la cot de consilierii PSD, ALDE și ai așa-zisei opoziții politice din Pitești (PNL, PMP).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3