930×122 CAPRA 5

bârla

ACORD DE ÎNFRĂȚIRE

Acord de înfrățire. Primarul comunei argeșene Bârla, Gheorghe Voicu (foto), a semnat o declarație de intenție pentru demararea procedurii de înfrățire cu localitatea Parcova din raionul Edineț, din Republica Moldova.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

Demersul de înfrățire a fost demarat de reprezentanții celor două administrații locale pentru a marca împlinirea a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România (click pe imagine pentru mărire):

În document, care este un ”angajament liber consimțit și onorabil”, se precizează, printre altele, că înfrățirea va viza cooperarea în domenii precum administrare publică, economie, învățământ, cultură, tineret și folclor.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

Procedurile legale pentru încheierea acordului de înfrățire ar urma să fie finalizate oficial în această lună. Acordul va fi bazat, potrivit documentului, ”pe reciprocitate, echitate și valori democratice.”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90