EcoMoto 930×122

blocuri

ADIO BLOCURI! DECIZIE RADICALĂ

Adio blocuri! Consiliul Local Pitești a respins în şedinţa sa în plen de aseară două Planuri Urbanistice de Detaliu (PUZ). Decizia (una radicală și în premieră pentru municipalitatea piteșteană) a blocat definitiv proiectele de construire a două blocuri în zonele Izvorului (cartierul Războieni) şi Fraţii Goleşti.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

„Suprafeţele de teren pe care se doreşte construirea acestor blocuri sunt foarte mici: 180 de mp, 200 de mp… Prea puţin! Ne-am „fript” cu alte ocazii, atunci când am aprobat investiţii similare, iar blocurile construite ulterior nu aveau locuri de parcare și maşinile erau ţinute pe te miri unde. De acum înainte nu vom mai aproba investiţii de acest gen dacă nu sunt respectate normele în vigoare. Proprietarii unor asemenea suprafețe să facă ce vor cu terenurile, dar nu construcţii!”, a argumentat primarul Cornel Ionică. Ambele PUZ-uri au fost respinse prin votul consilierilor locali.

Pe aceeași temă, AICI. (Foto Arhivă: targulimobiliar.com)

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90