NOR CURIER 930X122

adopţii

ADOPTĂ UN CÂINE! CAMPANIE DE AMPLOARE

Adoptă un câine! În concordanță cu normele europene în privința drepturilor animalelor, în Mioveni, în zona Racovița, funcționează din anul 2014 un adăpost pentru câinii fără stăpân, adăpost cu o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri. Adăpostul dispune de toate dotările necesare: cabinet medical, sală de operaţii, cameră pentru medicamente, sală de sterilizare, sală de consultaţii, magazie pentru hrană uscată și cameră de recuperare. Sub supravegherea unei echipe condusă de un medic veterinar, aici sunt oferite următoarele servicii: vaccinare, deparazitare, sterilizare, microcipare, adopţie şi cazare pentru câinii fără stăpân.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

În adăpost trăiesc în prezent în jur de 500 de patrupede, strânse din orașul Mioveni și împrejurimi. Animalele sunt cazate şi separate în funcţie de starea lor de sănătate, vârstă, sex şi gradul de agresivitate.

În primele 7 luni ale acestui an de aici au fost adoptați 24 de câini, iar numărul adopțiilor poate crește cu sprijinul cetățenilor. Reamintim că adopția este gratuită, iar revendicarea animalului – condiționată după 14 zile de plata cheltuielilor serviciilor de ecarisaj, în valoare de 65 de lei, care includ deparazitarea, microciparea și hrana câinelui.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

În următoarea perioadă autorităţile vor demara o campanie de adopţii. Asociaţiile de voluntari şi cetăţenii din Mioveni sunt aşteptaţi să se alăture demersului. Pentru informații și adopții puteți suna la numărul de telefon 0736.002.557.

De administrarea biobazei se ocupă angajaţii Serviciului de Ecarisaj al S.C S.Ed.C Mioveni S.R.L. Programul de lucru cu publicul al adăpostului pentru câinii fără stăpân este de luni până vineri între orele 10 și 14.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3