New Profesional Consult 930 x 122

adrian miuțescu

ADRIAN MIUȚESCU, ÎNCETARE DE MANDAT

Trei posturi de consilier județean au rămas de azi oficial vacante în urma numirii Simonei Brătulescu (ALDE), a lui Adrian Miuțescu (PNL) – foto – și a lui Cătălin Bulf  (PMP) în diverse funcții la București.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Proiectele de hotărâre cu privire la încetarea de drept a celor trei mandate au fost adoptate în ședința ordinară în plen de astăzi a Consiliului Județean Argeș.

Pe ordinea de zi nu s-au aflat și desemnarea unor noi consilieri în locul acestora și nici alegerea unui nou vicepreședinte în locul Simonei Brătulescu.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Amintim că Brătulescu a fost numită secretar de stat la Cancelaria prim-ministrului Ludovic Orban, Miuțescu – președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului (asimilată funcției de secretar de stat), iar Bulf – secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90