New Profesional Consult 930 x 122

datorii

AI DATORII? PRIMĂRIA TE FACE DE RÂS

Ai datorii? Primăria te face de râs. Numele contribuabililor persoane fizice şi persoane juridice din Piteşti care au datorii la bugetul local vor fi publicate pe pagina oficială de internet a Primăriei, www.primariapitesti.ro.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Pe lista rușinii vor fi publicate numele tuturor piteștenilor persoane fizice care au datorii de cel puțin 7.000 de lei la plata taxelor, a impozitelor sau a amenzilor locale (de exemplu, amenzi rutiere) și ale persoanelor juridice cu datorii pornind de la 50.000 de lei.

Primăria (foto) speră ca prin această măsură și măcar de rușine piteștenii aflați într-o astfel de situație să își achite datoriile pe care le înregistrează către municipalitate sau cel puțin o parte, suficientă cât să îi scoată de pe lista rușinii.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Potrivit municipalității, măsura va intra în vigoare pe 1 decembrie 2017.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90