New Profesional Consult 930 x 122

comuna bârla

ALIMENTE ŞI MĂSURI DE PROTECŢIE PENTRU LOCALNICII DIN BÂRLA

Primăria comunei Bârla anunţă că, în data de 22 iulie, s-a încheiat campania de distribuire a ajutoarelor alimentare din cadrul Programului Operațional „Ajutorarea Persoanelor Defavorizate”. Beneficiarii au fost, conform dispozițiilor de mai jos, următoarele persoane:

Citiți și: A avut un pumn de aur! Un pugilist din Bârla a câştigat Cupa României

1. Beneficiarii Legii 416 (30)
2. Beneficiarii A.S.F. (254)
3. Persoane cu handicap grav, accentuat- permanent (143).

În paralel, primarul Gheorghe Voicu a transmis un anunţ important către toate unităţile economice de pe raza localităţii Bârla. Acesta se referă la adoptarea unor măsuri de protecţie şi prevenire a transmiterii virusului SARS-Cov-2, prin monitorizarea permanentă a spaţiilor comerciale, evitarea aglomerării şi purtarea obligatorie a măştii.

Citiți și: ANUNŢ IMPORTANT PENTRU LOCALNICII DIN BÂRLA

Programul la terase a fost restricţionat, acestea putând fi deschise până la ora 22 în cursul zilelor lucrătoare şi până la ora 23 în weekend.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3