930 x122 grota rece

comuna bârla

BÂRLA: MUNCA ADMINISTRAŢIEI LOCALE, BATJOCORITĂ DE „ŞOFERII OPOZIŢIEI”

Primarul comunei Bârla, Voicu Gheorghe, mobilizează cetăţenii de bună credinţă în vederea identificării unor şoferi care circulă cu maşini de mare tonaj în zone unde abia ce a fost turnat asfaltul, distrugând lucrările.

Citiți și: A avut un pumn de aur! Un pugilist din Bârla a câştigat Cupa României

 

 

Citiți și: ANUNŢ IMPORTANT PENTRU LOCALNICII DIN BÂRLA

„Persoane rău intenționate care pun înaintea bunului public interese electorale, au dat dovadă de lipsă de educație civică prin manifestări huliganice care au dus la distrugerea unor porțiuni din asfaltul proaspăt turnat. Astfel, cu utilaje încărcate peste capacitatea admisă, inclusiv pentru autostrăzi, încearcă să distrugă asfaltul făcând drifturi cu utilajele grele. În plus, la temperaturi mari este interzisă circulația mașinilor de tonaj mare, iar astăzi temperatura la nivelul asfaltului a fost de 70 grade C, în urma măsurătorilor făcute. Fac apel la toți cetățenii de bună credință ai comunei să dea dovadă de solidaritate și să sesizeze autoritățile locale atunci când observă astfel de comportamente care distrug bunul nostru al tuturora! P.S. Următorul proiect pe care îl voi implementa va fi Monitorizarea video a întregii comune, astfel încât să acționăm pentru protejarea cetățenilor față de acte huliganice! VOICU GHEORGHE, primarul dumneavoastră!”, este apelul edilului de la Bârla.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3