New Profesional Consult 930 x 122

parcari

AMENZI MAI MARI PENTRU ŞOFERII CARE NU PLĂTESC PARCAREA

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Piteşti va aloca în 2015 suma de 730.000 de lei pentru implementarea unui sistem de acces în parcările cu plată din oraş. Este vorba de aşa numitele parcometre care sunt alimentate cu energie „verde”, prin panouri solare, şi care permit eliberarea de bilete de staţionare pentru şoferi fără să mai fie nevoie de taxatoare.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

În paralel, vor fi înăsprite şi sancţiunile pentru cei care nu plătesc pentru staţionarea vehiculelor, prin mărirea amenzilor.

De asemenea, SPEP va aloca 100.000 de lei pentru extinderea reţelelor de iluminat public, aproape 160.000 de lei pentru reabilitarea cupolelor de la pasajele pietonale subterane Sfânta Vineri şi Griviţei (care trec pe sub bulevardul I.C. Brătianu) şi 100.000 lei pentru amenajarea unui club al pensionarilor în cartierul Craiovei (zona Parcul Tineretului).

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3