930×122 CAPRA 5

anaf

mioveni_finante

ANAF A DECIS REÎNFIINŢAREA SERVICIULUI FISCAL MIOVENI

Primăria Mioveni anunţă că, potrivit ordinului numărul 754 din 9 aprilie al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, pe 1 mai se va reînființa Serviciul Fiscal orăşenesc Mioveni.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

„Vă reamintim că Ministerul Finanţelor a desfiinţat, la 15 iunie 2011, mai multe agenţii fiscale, printre care şi cea de la Mioveni. Înainte de a fi desfiinţată, agenţia din Mioveni deservea şapte primării, uzina Dacia şi 14 furnizori externi ai acesteia, penitenciarul Colibaşi, platforma Institutului de Cercetări Nucleare şi Fabrica de Combustibil Nuclear.

De la 15 mai îi vor fi arondate încă 4 comune. Contribuabilii din aceste zone nu vor mai fi nevoiţi să facă drumuri la Piteşti pentru a-şi rezolva problemele de natură fiscal.”, se arată într-un comunicat al Primăriei Mioveni.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90