New Profesional Consult 930 x 122

clădire

ANGAJAŢII PREFECTURII FAC FRIGUL LA SERVICIU

Sute de angajaţi care lucrează în instituţiile publice găzduite de Palatul Administrativ („Casa Albă”) din centrul Piteştiului sunt revoltați. Cauza? Frigul din clădire.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Deşi clădirea în care funcţionează Prefectura şi Consiliul Judeţean, dar şi Direcția de Statistică, Servsal sau cabinete ale parlamentarilor de Argeș beneficiază de o centrală termică nouă, instalaţiile de distribuţie a agentului termic (în special caloriferele) sunt vechi şi colmatate, iar geamurile nu se închid bine. Prin urmare, pierderile de căldură sunt majore.

Pentru a face faţă frigului (şi încă nu sunt temperaturi exterioare foarte scăzute!), angajaţii îşi pun în birouri calorifere electrice, dar de multre ori instalaţiile electrice, de asemenea vechi, cedează.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Consiliul Judeţean, care a preluat de la Prefectură administrarea Palatului Administrativ, şi-a propus să facă abia la anul reparaţii capitale la clădire, inclusiv la reţelele electrice şi de încălzire.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90