NOR CURIER 930X122

mașini personale

ANGAJAȚII PRIMĂRIEI MIOVENI RENUNȚĂ PENTRU 1 ZI LA MAȘINILE LOR PERSONALE

În perioada 16-22 septembrie 2019 are loc a optsprezecea ediție a Săptămânii Europene a Mobilității (European Mobility Week), sub deviza „Mergi cu noi! (Walk with us!)”.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Tema din acest an aduce în prim plan „mersul pe jos și ciclism în condiții de siguranță”.

Cu acest prilej, în orașul Mioveni se va desfășura o campanie de informare și promovare. Cetățenii vor primi flyere informative despre eveniment, broșuri despre importanța folosirii cu precădere a mijloacelor de transport în comun, a utilizării bicicletei și a mersului pe jos.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Vineri, 20 septembrie, Mioveniul va marca evenimentul ”O zi fără mașină”. Angajaţii Primăriei orașului vor veni la serviciu pe jos, cu bicicleta sau cu mijloacele de transport în comun, renunţând la maşinile lor personale.

Tot vineri, de la ora 11, în zona de picnic Făget va fi organizată competiția “Aleargă cu noi!”. Sunt invitați să participe atât elevi ai școlilor din Mioveni, membri ai cluburilor sportive, cât și cetățeni care doresc să dea un exemplu pozitiv pentru îmbunătățirea calității vieții și a mediului înconjurător. Acțiunea este organizată de Primăria orașului, Centrul Cultural, unitățile de învățământ și cluburile sportive din Mioveni.

De asemenea, în perioada 21-23 septembrie în holul Primăriei orașului Mioveni va avea loc la expoziția ”Retrospectiva Săptămânii Mobilității Europene, Mioveni 2019” (expoziție cu fotografii realizate cu ocazia evenimentului  ”Aleargă cu noi”).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90