New Profesional Consult 930 x 122

constantin zichil

ANGAJATUL CU LIMBAJ DE MAHALA, ANCHETAT DE CONDUCEREA SPEP

Angajatul cu limbaj de mahala, anchetat de conducerea SPEP. În urma materialului publicat de ePitești, care îl avea în prim plan pe un salariat al Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului (SPEP) Municipiului Pitești, conducerea instituției vine cu următoarele precizări:

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

”Vom face verificări cu privire la cele relatate și dacă informațiile referitoare la comportamentul acestuia se confirmă, angajatul în cauză va fi sancționat. Conducerea SPEP nu tolerează comportamente în afara limitelor bunului simț și cu atât mai puțin violente.

Intervenția a fost una de urgență, în zona Teatrului ”Alexandru Davila”. Mașinile nu au fost oprite pe locuri de parcare din cauză că zona este aglomerată, iar vehiculele ar fi ocupat mult timp locuri de parcare necesare pentru alți conducători auto.

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

Pentru a evita astfel de situații pe viitor, toate mașinile Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului vor fi dotate cu camere video de supraveghere”, ne transmite SPEP, serviciu condus de directorul Constantin Zichil. Amănunte despre incident puteți afla AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90