930×122 POSADA 5

constantin zichil

ANGAJATUL CU LIMBAJ DE MAHALA, ANCHETAT DE CONDUCEREA SPEP

Angajatul cu limbaj de mahala, anchetat de conducerea SPEP. În urma materialului publicat de ePitești, care îl avea în prim plan pe un salariat al Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului (SPEP) Municipiului Pitești, conducerea instituției vine cu următoarele precizări:

Citiți și: Pitești: Un apartament de coșmar, transformat într-un colț de Paradis

”Vom face verificări cu privire la cele relatate și dacă informațiile referitoare la comportamentul acestuia se confirmă, angajatul în cauză va fi sancționat. Conducerea SPEP nu tolerează comportamente în afara limitelor bunului simț și cu atât mai puțin violente.

Intervenția a fost una de urgență, în zona Teatrului ”Alexandru Davila”. Mașinile nu au fost oprite pe locuri de parcare din cauză că zona este aglomerată, iar vehiculele ar fi ocupat mult timp locuri de parcare necesare pentru alți conducători auto.

Citiți și: Ce echipamente cumpără Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Piteşti

Pentru a evita astfel de situații pe viitor, toate mașinile Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului vor fi dotate cu camere video de supraveghere”, ne transmite SPEP, serviciu condus de directorul Constantin Zichil. Amănunte despre incident puteți afla AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90