Donaris 930 x 122

poliția locală pitești

Anunţ important al Poliţiei Locale Piteşti. Se ridică maşini de pe domeniul public

Poliţia Locală Piteşti aduce la cunoştinţa publică faptul că se caută proprietarii sau deţinătorii legali ai următoarelor vehicule, presupuse a fi abandonate:

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

1. Peugeot 607, fără plăcuţe de înmatriculare, aflat pe str. Eftimie Antonescu (zona blocului B20).

2. Mercedes, cu număr de înmatriculare P 1274 BK, aflat pe str. Henri Coandă (zona blocului PS11).

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Aceste maşini vor fi ridicate în perioada imediat următoare, la expirarea termenelor din Procesele verbale de constatare, întocmite de agenţii locali.

„Avem zeci de dosare de acest fel în lucru. Facem apel la cetăţeni să ia măsuri cu privire la aceste vehicule care pot fi valorificate într-un fel sau altul”, a transmis Bogdan Aristănţoiu (foto), purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti.

 

 

Conform procedurii legale, au fost întocmite somaţii care au fost afişate sub ştergător sau pe caroseria vehiculelor cu pricina. Maşinile ridicate sunt transportate de către lucrătorii ADP în parcul de vehicule abandonate din spatele Târgului Săptămânal.

(Foto: descriptiv)

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3