930 x122 grota rece

mioveni

ANUNȚ IMPORTANT DE LA PRIMĂRIE

Anunț important de la Primărie. Autorităţile locale din Mioveni informează că până în prezent au fost înregistrate 98 de cereri de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței pentru iarna 2016-2017. Dintre acestea, 88 sunt pentru încălzire cu gaze, 9 pentru încălzire cu lemne şi una pentru încălzire cu energie electrică.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Toţi solicitanţii care au depus cereri până astăzi vor beneficia de ajutor de încălzire pentru întreg sezonul rece (noiembrie 2016-martie 2017).

Primăria Mioveni anunță că „după 20 noiembrie se vor înregistra cereri pentru consumatorii care îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei, iar stabilirea dreptului se va face începând cu luna depunerii cererii pentru solicitanții care înregistrează documentaţia până pe data de 20 a lunii şi cu luna următoare pentru cei care înregistrează documentele după data de 20.”

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Cererile se pot procura de la sediul Primăriei (de la ofiţerul de serviciu), zilnic, după următorul program: luni și miercuri între orele 8 și 16, marţi și joi între 8 și 17, vineri între 8 și 14 şi sâmbătă între orele 9 şi 12. Odată completate, cererile se depun la ghişeul din holul instituţiei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90