Donaris 930 x 122

buget

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU LOCUITORII MIOVENIULUI

Anunț important pentru locuitorii Mioveniului. Primăria Mioveni îi îndeamnă pe cetăţeni să participe la dezbaterile referitoare la proiectul de buget al orașului pentru anul 2017, deoarece doar așa îşi pot spune doleanţele legate de comunitatea în care trăiesc.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Pentru un studiu mai amănunțit al proiectului de buget (pe titluri de cheltuieli, articole și alineate) pentru anul 2017 și pentru estimări pentru anii 2018 – 2020 locuitorii Mioveniului sunt invitați să consulte și materialele de la Compartimentul Relații Publice al Primăriei (camera 2, parter) sau de pe site-ul instituției: http://emioveni.ro/.

A patra dezbatere a avut loc ieri în cartierul Racovița, cu participarea primarului Ion Georgescu și a viceprimarului Aurel Costache (foto). Următoarea dezbatere va fi vineri, 24 martie, de la ora 17, în sala de Consiliu a Primăriei Mioveni.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

Detalii despre proiectul de buget al orașului Mioveni pentru anul 2017, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90