angajare

Apă Canal continuă angajările

Apă Canal continuă angajările.

Citiți și: Anunţ: Publitrans angajează

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti organizează concurs pentru ocuparea unui post de strungar la Secţia Staţia de Epurare Piteşti.

Sarcinile de bază ale postului de strungar constau în realizarea lucrărilor de prelucrare a metalelor prin procedee specifice, utilizând maşini de strunjit, de găurit şi de polizat, în vederea confecţionării şi reparării de piese şi componente conform desenelor de execuţie şi schiţelor tehnice.

Citiți și: Societate importantă din Pitești angajează!

Condiţiile de participare la concurs sunt: studii medii şi calificare de strungar; experienţă în activitate minim 2 ani; apt din punct de vedere medical; constituie avantaj disponibilitatea de a participa prompt la intervenţii în caz de necesitate.

Concursul constă într-o probă scrisă şi un interviu ce include şi probă practică.

Dosarul de concurs se poate transmite pe adresa de e-mail:[email protected] sau se pot depune la ghişeul unic al societăţii situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, până la data de 22.10.2021, inclusiv, orae 16:00.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441