EcoMoto 930×122

Pitesti

APAR NOI STRĂZI ÎN PITEŞTI

Apar noi străzi în Piteşti.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Primarul Cornel Ionică ne informează că se află în studiu un proiect pentru construirea a două noi căi de acces. Ambele ar urma să fie construite în Trivale: una către comuna Albota, iar o alta – dinspre strada Calea Drăgăşani către strada Nicolae Dobrin. Mai este, însă, nevoie de o serie de clarificări cu privire la regimul juridic al unor terenuri.

„În luna mai a acestui an avem termen în procesul pentru un teren pe care vrem să îl preluăm de la Ministerul Apărării Naţionale. Sperăm ca atunci să avem câştig de cauză şi să putem prelua terenul pentru a demara investiţiile dorite – drumul spre Centru şi extinderea cimitirului „Sfântul Gheorghe”.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

De asemenea, avem în lucru problema proprietăţii pentru drumul spre Albota, acolo unde există nişte suprapuneri de teren care trebuie lămurite.”, precizează primarul Piteştiului. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3