EcoMoto 930×122

Pitesti

Apel public pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Pitești

Primăria Pitești face un apel public pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului.
În atenția proprietarilor de terenuri din cartierele Găvana, Trivale, Negru Vodă, Mărășești, precum și a proprietarilor de terenuri forestiere din Pădurea Trivale și din Lunca Argeșului:
În vederea obținerii avizului Gărzii Forestiere necesar pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Pitești, Primăria Municipiului Pitești face un apel public pentru stabilirea proprietarilor terenurilor din zonele indicate, incluse în intravilanul municipiului Pitești.
Pentru identificarea acestor terenuri și menținerea lor în intravilanul municipiului Pitești, pe site-ul Primăriei Pitești la secțiunea „APEL PUBLIC P.U.G. ianuarie 2021” au fost atașate unele imagini cu extrasele din planul topografic, pe care vă rugăm să le consultați și să le analizați.
Detaliile privitoare la situația semnalată (context și documente solicitate) sunt prezentate în textul postat împreună cu imaginile și le puteți afla accesând link-ul http://www.primariapitesti.ro/…/3A45D8E787F0DFD2C225866….

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Robert spune:

    Foarte bine,sa fie trecuta toata padurea in extravilan si sa nu mai poata construi nimeni vile

  • Rodica spune:

    Buna ziua D-le Robert, Trebuie sa va informez ca padure nu inseamna park,ca atare,daca eu am padure pe teritoriul Pitesti-ului sunt obligat sa asigur exploatarea de intretinere,sa permit faunei sa circule liber (animalele padurii) si sa protejez aceasta fauna.Dar eu nu raspund deloc de miscarea acestor animale .Asa ca alegeti daca vreti sa locuiti in civilizatie sau in padure!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90