NOR CURIER 930X122

cornel ionica

APOSTOLICEANU ÎI DĂ REPLICA LUI IONICĂ

Apostoliceanu îi dă replica lui Ionică. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului, îi dă replica primarului Cornel Ionică.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

„Mizez încă pe faptul că cetățenii Piteștiului, și nu numai, trebuie să fie informați corect și clar. Niciodată nu am lansat în spațiul public informații care nu au legătură cu realitatea.

Am avut, într-adevăr o, discuție cu domnul primar luni. La nivel administrativ, poate nici ideile mele, poate nici ale dânsului nu sunt chiar cele mai bune. Cu fiecare bilanț pe care îl vom face, și în plan personal, și în plan profesional, să sperăm că timpul le va demonstra pe toate si că vor exista corectitudine și implicare”, a scris viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Amintim că astăzi, în conferință de presă, în absența viceprimarului Sorin Apostoliceanu, dar în prezența celuilalt viceprimar, „docilul” Laurențiu Zidaru, Cornel Ionică a afirmat că Apostoliceanu i-ar fi cerut personal scuze. Ionică nu s-ar mulțumi, însă, cu invocatele scuze care i-ar fi fost cerute personal. Îi solicită acestuia să îi ceară scuze în public! Este condiția pe care primarul o pune pentru a opri războiul cu Apostoliceanu. (AICI, subiectul pe larg)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3