Donaris 930 x 122

cornel ionica

CULMEA TUPEULUI! IONICĂ VREA SCUZE PUBLICE DE LA APOSTOLICEANU

Culmea tupeului! Ionică vrea scuze publice de la Apostoliceanu. Marele absent de astăzi de la conferința de presă susținută de Cornel Ionică la sediul Filarmonicii Pitești, conferință dedicată Simfoniei Lalelelor 2019 (foto interior), a fost Sorin Apostoliceanu.

Citiți și: Atenție, piteșteni! Informare oficială!

De ce a lipsit viceprimarul Apostoliceanu? ”Sunt în concediu astăzi. Eu mi-am luat o zi liberă”, declară viceprimarul pentru ePitești, fără a face alte comentarii.

Acesta este singurul răspuns pe care Sorin Apostoliceanu ni-l oferă. Neoficial, nu ar fi greu de înțeles că viceprimarul Apostoliceanu nu a vrut să apară public alături de Cornel Ionică după evenimentele din ultima perioadă, care i-au adus în conflict deschis pe cei doi.

Citiți și: Surpriză inedită în Parcul Ștrand! Anunțul așteptat de toată lumea

Astăzi, în conferința de presă, în absența viceprimarului Sorin Apostoliceanu, dar în prezența celuilalt viceprimar, „docilul” Laurențiu Zidaru, Cornel Ionică a afirmat că Apostoliceanu i-ar fi cerut personal scuze. Ionică nu s-ar mulțumi, însă, cu invocatele scuze care i-ar fi fost cerute personal. Îi solicită acestuia să îi ceară scuze în public! Este condiția pe care primarul o pune pentru a opri războiul cu Apostoliceanu.

Chestionat de ePitești pe acest subiect, Sorin Apostoliceanu nu a comentat subiectul.

Amintim că, deși sunt colegi în PSD, Cornel Ionică și Sorin Apostoliceanu au ajuns „la cuțite”. În perioada în care a fost primar interimar, Apostoliceanu a făcut acuzații grave la adresa lui Ionică.

Sorin Apostoliceanu afirma că în cazul în care Cornel Ionică va reveni în funcția de primar, va colabora cu acesta doar „instituţional”.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3