New Profesional Consult 930 x 122

bradu

Argeș. Localitatea Bradu se află într-o continuă modernizare!

Localitatea argeșeană Bradu se află într-o continuă modernizare! Se realizează investiții pentru bunăstarea locuitorilor din zonă.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

„Investițiile în infrastructură continuă în localitate. Modernizarea rețelei de canalizare, extinderea sistemului de colectare a apelor pluviale și modernizarea și asfaltarea mai multor străzi, sunt printre proiectele ce se desfășoară în această perioadă.

Investițiile au ca scop creșterea calității vieții locuitorilor din Bradu”, transmite primarul Dan Stroe.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Mai multe lucrări se află în desfășurare: amenajarea trotuarului pe strada CET-ului; introducerea rețelei de canalizare pluvială pe strada Târgului; asfaltarea străzii Fântânii.

De asemenea, se continuă extinderea rețelei de alimentare cu apă și a rețelei de canalizare.

În cadrul Consiliului Local s-a aprobat accesarea unui credit pentru modernizarea străzii Panduri, introducerea rețelei de ca- nalizare pluvială pe strada Gării și amenajarea trotuarului pe strada Principală – zona Aleea Neajlov – Buna Vestire.”, declară primarul Dan Stroe.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90