ARGEȘ: LOCUINȚE PE RUINELE FABRICILOR | ePitesti
Nisan 930 x 122

campulung

ARGEȘ: LOCUINȚE PE RUINELE FABRICILOR

Guvernul României şi-a propus să transforme fostele fabrici abandonate total sau parţial (inclusiv căile ferate uzinale şi fostele unităţi militare) din peste 150 de oraşe din ţară în cartiere de locuinţe mai ieftine şi în spaţii publice, potrivit Strategiei de Dezvoltare Teritorială care urmează să fie aprobată până la finalul lunii iulie 2016.

Citiți și: ULTIMA ORĂ! BANI ÎN PLUS PENTRU SALARII

Printre localitățile vizate se numără şi municipiile Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş. Autoritățile nu oferă, însă, detalii concrete referitoare la materializarea strategiei în ceea ce privește cele două municipii.

„Chiar dacă sectorul construcţiilor de locuinţe este în continuă dezvoltare, există o discrepanţă mare în ceea ce priveşte veniturile populaţiei din mediul urban. În continuare, există o populaţie tânără, cu venituri relativ scăzute, care nu pot accesa o locuinţă, precum şi populaţie dezavantajată, cu o participare scăzută pe piaţa muncii.”, se arată în proiectul elaborat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Citiți și: PANICĂ LA BLOC. OAMENI EVACUAȚI

Teoretic vorbind, intenția este lăudabilă. De la vorbe la fapte, însă, este cale lungă, foarte lungă! Ne îndoim că o astfel de strategie va fi vreodată pusă în practică. (Foto: Câmpulung Muscel)

Nisan 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066