Donaris 930 x 122

caini

maidanezi1

ASOCIAŢIA „IUBIŢI MAIDANEZII” ADOPTĂ CÂINI PE BANDĂ RULANTĂ

În prima parte a lunii aprilie în județul Argeş au fost strânşi de pe străzile comunelor şi oraşelor 242 de câini fără stăpân.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Cei mai mulţi provin din Piteşti, respectiv 206, informează firma care se ocupă de gestionarea problemei maidanezilor în municipiul reşedinţă de judeţ şi în localităţile limitrofe. Din orașul Ştefăneşti au fost luaţi de pe străzi 23 de câini, din comuna Bascov 13, iar din Albota niciunul. Asociaţia cu finanţare germană „Iubiţi maidanezii” a adoptat 296 de câini în perioada respectivă, argumentând că, la rândul ei, are cereri pentru adopţii din Germania, în timp ce persoanele fizice au adoptat doar 5! 8 câini au murit din cauze naturale, dar nu s-a făcut nicio eutanasiere.

În noua biobază de la Smeura, administrată de Primăria Piteşti, sunt în momentul de faţă 144 de câini. Cetăţenii sau firmele care vor să facă adopţii trebuie să se adreseze conducerii biobazei pentru a parcurge formalităţile necesare.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3