EcoMoto 930×122

bradu

Atenție, brădeni! Aveți obligația să refaceți declarația pentru salubritate

Primăria comunei Bradu atrage atenția că persoanele fizice au obligația să refacă declarația pentru salubritate cu toți cei care locuiesc în gospodărie până la datade 28.02.2022.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

În caz contrar, conform art. 4 din HCL 145/16.12.2021 se stabilește taxa de salubritate din ofi ciu de către organele fiscale ale autorității locale pe baza oricăror date și informații obținute de acestea.

În condițiile nedepunerii declarației fiscale, taxa anuală de salubritate se va stabili pentru un număr de 5 persoane pentru fiecare gospodărie.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Taxa de salubritate se va recalcula conform declarației pe propria răspundere depusă de persoanele îndreptățite în conformitate cu informațiile cuprinse în aceasta, însoțită de documente justificative.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90