ATENȚIE LA ȚURȚURI! AVERTISMENT DE LA PRIMĂRIE | ePitesti
Comdata 930 x 122

mioveni

ATENȚIE LA ȚURȚURI! AVERTISMENT DE LA PRIMĂRIE

Atenție la țurțuri! Avertisment de la Primărie. Ca urmare a gerului din ultimele zile, țurțurii formați pe acoperișuri reprezintă un real pericol pentru pietoni, astfel că se impune înlăturarea acestora în timp util, pentru evitarea producerii unor incidente nedorite.

Citiți și: MIOVENI: GEST URIAȘ PENTRU COLEGUL LOR BOLNAV

Potrivit reglementărilor legale, dar şi a normelor adoptate de Consilul Local, în Mioveni responsabilitatea în ceea ce priveşte curăţarea zăpezii şi îndepărtarea gheţii de pe acoperişuri cade în sarcina proprietarilor, fie că vorbim de persoane fizice, fie de agenţi economici sau instituţii, anunță Primăria orașului.

„Cetăţenii trebuie să manifeste atenţie la circulaţia pe trotuare şi să evite, pe cât posibil, deplasarea pe sub streşinile încărcate cu ţurţuri şi zăpadă, astfel încât forţa de impact produsă prin căderea zăpezii să nu îi accidenteze.”, avertizează Primăria.

Citiți și: FELICITĂRI! VICTORIE PENTRU VOLEIBALISTELE DIN MIOVENI

În cazul în care clădirea este foarte înaltă şi se poate ajunge la ţurţuri doar cu o autospecială, cetăţenii pot solicita intervenţia pompierilor sau a echipajelor de la S.C. S.Ed.C. Mioveni.

Jupiter 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066