New Profesional Consult 930 x 122

carmen salub

(AUDIO) SUNATĂ DE EPITEȘTI, CARMEN SALUB SE ÎNFURIE ȘI AMENINȚĂ: ”NE MAI ÎNTÂLNIM NOI!”

Sunată de ePitești, Carmen Salub se înfurie și amenință: ”Ne mai întâlnim noi!”. Am contactat-o astăzi telefonic pe Carmen Elena Salub, directorul Centrului Cultural Pitești, pentru a ne oferi o explicație cu privire la faptul că pe pagina instituției nu apare declarația sa de avere din 2018.

Citiți și: Dezbatere importantă la Centrul Cultural Pitești

Pagina pe care încercam să o deschidem arăta o eroare. Tot pe site-ul instituției am observat recent că declarații de avere din anii anteriori ale lui Carmen Salub nu erau completate.

Când ne-am prezentat, Carmen Salub a început cu acuzațiile. Salub consideră că este ”atacată sistematic”, că materialele care apar pe ePitești cu privire la Centrul Cultural, o instituție publică, sunt tot ”atacuri la persoană”.

Citiți și: Petrecerea continuă! Show de senzație în Lunca Argeșului

Dialogul cu directorul instituției piteștene de cultură este halucinant. Carmen Salub, vizibil iritată că trebuie să poarte o discuție cu un redactor al ePitești, s-a dezlănțuit. În opinia sa, atunci când instituția pe care o conduce nu este lăudată în presă, ar fi vorba de articole făcute la comandă, pentru a fi pusă ea într-o lumină proastă.

Salub se declară revoltată și că în articole i-am folosit o anumită fotografie (fotografie care este publică) și ne-a certat pentru că nu mergem la evenimentele culturale organizate de instituția în fruntea căreia se află, terminând discuția apoteotic, amenințând: ”Undeva, cândva, ne mai întâlnim noi!”.

Dialogul cu directorul Carmen Elena Salub, în înregistrarea audio de mai jos. După cum a susținut, Salub ar fi înregistrat, la rândul său, convorbirea.

P.S. Sperăm să fie mulțumită de fotografia pe care am folosit-o de această dată!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90